Communicatieadvies

Bij Football Talent adviseren we niet alleen voetbal inhoudelijk. We snappen dat een club meer is dan alleen het spel op het veld. Ook de organisatie daarom heen is belangrijk. De communicatie met spelers, ouders, partners en sponsoren is bepalend in het imago van de vereniging. Bij Football Talent helpen we graag mee om dat imago positief te houden.

Vaak is communicatie een onderschat element binnen het verenigingsleven, maar essentieel in de verbinding van club, spelers, ouders, partners en sponsoren. Graag helpen wij mee om zowel de interne als externe communicatie op een topniveau te krijgen. Doormiddel van een goed communicatieplan gaan we aan de slag en bepalen we doelen, doelgroepen en kanalen. Daarmee zetten we samen een strategie neer die zorgt voor een professionele uitstraling van de club.

Middelen

Natuurlijk kunnen wij adviseren en ondersteunen bij de juiste middelen voor de communicatie. Graag denken we mee over een clubmagazine, website en sociale media. En wat te denken van goede video’s. Wij denken mee over informatie- en promotiemateriaal, maar ook verslaglegging. Terugkijken van evenementen is een belangrijk bindmiddel voor spelers en ouders. Wij zorgen er samen voor dat dat bindmiddel zo goed mogelijk overkomt.

Meer informatie?