Team

Rene Koster

Technisch directeur

Rene Koster is in het verleden werkzaam geweest bij o.a. AZ Alkmaar, Almere City FC, SC Telstar, NEC en het Nationale team van Bangladesh. Rene is momenteel veelvuldig actief in Ghana waar hij een eigen voetbal academie heeft. Football Talent BV is het laatste jaar enorm in ontwikkeling.

Wij proberen continu onze programma’s en evenementen te vernieuwen en te verbeteren zowel op nationaal als internationaal niveau.

Bekijk video

Lee-Yuen How

Business & Office Manager

Met ruim 20 jaar werkervaring in het bedrijfsleven heb ik binnen verschillende grote organisaties de nodige rollen en taken mogen vervullen. Variërend van administratieve werkzaamheden, projectmanagement in de IT tot en met het aansturen van (internationale) teams.

Met Football Talent ga ik enthousiast een nieuwe uitdaging aan. Ik hou van korte lijntjes en snel schakelen daar waar nodig is. Met mijn proactieve houding en no-nonsense mentaliteit in combinatie met de opgedane kennis en ervaring kan ik goede managementondersteuning bieden. Zo help ik mee aan de doorontwikkeling van deze mooie organisatie.

Sead Begic

Social Media en Marketing Manager

My name is Sead Bergic. I come from Bosnia and Herzegovina. Currently I am a student at The Hague University of Applied Sciences and I study International Sports Management.

I am an intern at Football Talent. The focus of my activities are mainly:
• Managerial tasks: brand development, content strategy, visual design and promotion
• Operational tasks: developing and expanding the community, creating and designing content, analysing strategies, implementing knowledge

I’m happy to contribute to the development of the youth top sport with Football Talent.

Joy Schoonhoven

Hoofd Trainer & Techniektrainer

In mijn jeugd heb ik bij AJAX, NAC Breda en Almere City gespeeld. Als jongvolwassene speelde ik in de eerste selecties bij Telstar SC en Almere City. Ik heb ook ervaring opgedaan door te trainen bij diverse clubs in Amerika.

Hierdoor weet ik als geen ander hoe het is om de weg naar de topsport te bewandelen en op topniveau te presteren. Als trainer heb ik ervaring met spelers onder de 17 jaar.
Ik heb samen met spelers in deze leeftijdsgroep goede ontwikkelingen (seizoen kampioenschap) kunnen laten zien.
Bekijk video

Maarten van Driel

Movement & Fysiotherapeut

Ik ben een gepassioneerde Fysiotherapeut en fysieke trainer. Als fysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in technieken als Medical Taping en Dry needling. Bij onduidelijke klachten maak ik een echografie om meer duidelijkheid krijgen over de oorzaak van de klacht.

Bij de club Almere City en Football Talent heb ik enige jaren ervaring opgedaan in het begeleiden van topsporters. Hier heb ik mijn kennis over de ontwikkeling van jonge en jongvolwassen topsporters goed kunnen ontwikkelen.

Rene ter Borgh

Adviseur Football Talent

Binnen Football Talent ben ik adviseur en richt mij op het Commerciële en Organisatorische beleid.

Sinds 1987 ben ik directeur-grootaandeelhouder van Ruitenheer Nederland. Daarnaast heb ik 25 jaar lang ervaring opgedaan als bestuurslid en stakeholder bij verschillende sportclubs, zoals Almere City en Fortuna Sittard. Ik weet als geen ander wat het goed besturen van een sportclub inhoudt, wat hiervoor nodig is en op welke wijze dit gerealiseerd kan worden.

Stephan Punt

Hoofd jeugdopleiding & Finance Manager

Binnen Football Talent coördineer ik alle zaken binnen de amateurjeugdopleiding. Ik ben een spin in het web en zorg er zo voor dat alle partijen, zoals de club, de trainers en de spelers, hetzelfde doel voor ogen hebben. Zo worden de meest perfecte condities gecreëerd om ontwikkeling van de club en de spelers te bewerkstelligen.

Mijn verleden als voetbalspeler bij voormalig FC Omniworld als assistent bij Almere City en gediplomeerd trainer, coach en videoanalist van verschillende selectieteams bij Sporting Almere, maken dat ik affiniteit met alle partijen binnen het Jeugdvoetbal heb. Hierdoor vind ik snel balans tussen doelstelling, wens en realiteit.

Galiel Aziem

Hoofd Scout

Als oud-voetballer heb ik mijn liefde voor het voetbal nooit verloren. Jaren geleden zag ik kans om samen met René Koster te werken aan de individuele ontwikkeling van spelers bij Almere City.

Als scout van Football Talent reis ik het land door om talentvolle spelers te vinden. Dit doe ik door wedstrijden te bezoeken. Mijn ervaring in de voetbalwereld zorgt ervoor dat ik een speler goed kan beoordelen. Ik doe dit door een speler meerdere keren in een wedstrijd te observeren. Zo krijg ik de meest volledige indruk van de techniek, het inzicht en het karakter van de speler.

Jesper van Aarnhem

Business Operations & Development

Binnen Football Talent richt ik mij op de Business Operations en Development.
In het verleden heb ik succesvol onder leiding van René ter Borgh gewerkt aan de wederopbouw van Fortuna Sittard.

Ik ben onder auspiciën van René ter Borgh actief geweest in het regelen en organiseren van diverse randzaken op het gebied van de organisatie, commerciële zaken en ter ondersteuning van de technische staf van de 1e selectie.​ Binnen Football Talent zal ik mij bezighouden met verschillende projecten in een ondersteunde rol
naar de directie. Ik ga trachten de verschillende processen te bewaken maar ook helpen om deze te implementeren op organisatorisch en commercieel gebied.

Nathan Sudmeier

Communicatie deskundige

Met ruime ervaring als communicatieadviseur bij profit en non-profit
organisaties ben ik binnen Football Talent het aanspreekpunt op het
gebied van communicatie en PR.

Marcel Buys

Movement trainer
Namens Football Talent zal ik de begeleiding aansturen voor wat betreft
de movement trainingen. Ook zal ik zelf met enige regelmaat trainingen
aanbieden. De nadruk zal per fase van het seizoen ergens anders liggen
daar wij als gezamenlijk doel hebben om een gedegen voetbalopleiding te
bieden. We zullen gaan werken aan mobiliteit, coördinatie én sport
specifieke kracht.

Zelf ben ik geen onbekende in de voetbalwereld daar ik over

verschillende periode, in verschillende functies, werkzaam ben geweest
voor o.a. Almere City FC, NAC Breda en Anorthosis Famagusta (Cyprus)

Contact

Heeft u een vraag?

Telefoon

06 460 238 05

Adres

P.J. Oudweg 4

1314 CH Almere