Sporting Almere

30 maart, 2020

Het bestuur van Sporting Almere en de directie van Football Talent hebben samen besloten dat Football Talent de komende 5 jaar het voetbal technische gedeelte voor haar rekening neemt voor zowel de prestatie als de recreatie opleiding.

Het bestuur van Sporting Almere en de directie van Football Talent vinden het belangrijk dat een ieder op zijn / haar ambitie niveau bij Sporting Almere terecht kan. De speler / speelster die lekker met zijn vriendjes / vriendinnetjes wilt voetballen, maar ook de ambitieuze voetballer / voetbalster die wil kijken waar zijn of haar plafond reikt door heel veel en gevarieerd te gaan trainen. Wij zullen, vanaf komend seizoen, ook nadrukkelijk meer de aandacht gaan vestigen op de doorontwikkeling van meiden voetbal.

Wil jij je aanmelden voor de prestatie opleiding: stuur dan een mail naar r.koster@footballtalent.nl, elk gemotiveerd lid kan zich aanmelden voor de prestatie opleiding.

Wil jij je aanmelden voor de recreatie opleiding: stuur dan een mail naar ledenadministratie@sportingalmere.nl

Recente berichten


Sporting Almere laat spelers kiezen tussen prof- en recreatieopleiding

Sporting Almere slaat een nieuwe weg in door een samenwerking aan te gaan met voetbalmanagementbureau Football Talent. De club heeft het bureau gevraagd om op voetbaltechnisch gebied een vooruitstrevend beleidsplan te ontwikkelen. De doelstelling is om voetballers op...

Sporting Almere en Football Talent starten jeugd voetbalopleiding

Sporting Almere start met Football Talent volgend seizoen haar nieuwe jeugd voetbalopleiding. Doel is om getalenteerde spelers uit de regio een uitgebreid trainingsprogramma aan te bieden en onder de vlag van Sporting Almere uit te komen in de amateurvoetbal...

VRAGEN?


Wilt u meer informatie en/of een op maat gemaakt voorstel? Neem dan contact met ons op.

r.koster@footballtalent.nl

06 460 238 05