Partnership tussen voetbalopleiding en Football Talent BV

30 maart, 2020

Go Ahead Eagles gaat vanaf 1 juli 2020 een Partnership aan met Football Talent BV. Doel van de samenwerking is om de jeugdspelers van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding zichzelf nog beter (individueel) te laten ontwikkelen.

Technisch directeur van Football Talent BV is René Koster. Door zijn eerder opgedane ervaring als trainer-coach en hoofd jeugdopleiding bij andere profclubs meent Go Ahead Eagles dat Koster een substantiële bijdrage kan leveren aan de verdere (individuele) voetbalontwikkeling van de jeugdspelers van Go Ahead Eagles.

Vooruitlopend op de aanstaande samenwerking zullen de verdere vormgeving van het inhoudelijke werkgebied van de functies van Hoofd Opleiding Jeugd en hoofdtrainer Onder-19 een aandachtspunt zijn van René Koster, die deze functies de komende maanden in een duale variant gaat vervullen met Eric Whittie (die al Hoofd Opleiding Jeugd is van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding) en Lars Lambooij, de huidige hoofdtrainer van Go Ahead Eagles Onder-19.

Recente berichten


Sporting Almere laat spelers kiezen tussen prof- en recreatieopleiding

Sporting Almere slaat een nieuwe weg in door een samenwerking aan te gaan met voetbalmanagementbureau Football Talent. De club heeft het bureau gevraagd om op voetbaltechnisch gebied een vooruitstrevend beleidsplan te ontwikkelen. De doelstelling is om voetballers op...

Sporting Almere

Het bestuur van Sporting Almere en de directie van Football Talent hebben samen besloten dat Football Talent de komende 5 jaar het voetbal technische gedeelte voor haar rekening neemt voor zowel de prestatie als de recreatie opleiding. Het bestuur van Sporting Almere...

VRAGEN?


Wilt u meer informatie en/of een op maat gemaakt voorstel? Neem dan contact met ons op.

r.koster@footballtalent.nl

06 460 238 05