Medische screening voor de hele club

Voorkomen is beter dan genezen. Heel vaak
lopen spelers een blessure op omdat ze al langer fysieke ongemakken hebben. Soms is dat onopgemerkt, maar het kan soms tot langdurig blessureleed leiden. Met onze team komen we vier keer per jaar langs op de club om alle spelers te screenen. Daarmee brengen we spelers in kaart met betrekking tot hun fysieke status en kunnen trainingsschema’s worden gemaakt en aangepast zodat blessures worden voorkomen en prestatie en plezier wordt vergroot.

Voorkomen is beter dan genezen

Het screening programma is niet alleen voor volwassen spelers. Juist kinderen in de groei kunnen veel ongemak ervaren bij het sporten. Met onze aangepaste movement schema’s helpen we blessures voorkomen zonder dat kinderen weken (soms maanden) niet kunnen sporten. Daarnaast komt uit de testen informatie die trainers kunnen gebruiken om specifieke eigenschappen van spelers te verbeteren. Snelheid, wendbaarheid en explosiviteit. Allemaal eigenschappen die met meer fysieke kennis eenvoudig te verbeteren zijn.

Gijs Schoenmakers

Gijs Schoenmakers

Dit programma is opgezet door Gijs Schoenmakers van Performance Guys. Hij heeft jarenlange ervaring met de absolute top van sportend Nederland, en daarbuiten. Hij begeleidt prof-spelers en is veel gevraagd fysiotherapeut in binnen en buitenland. Zijn ervaring heeft hij ingezet om dit programma beschikbaar te maken voor clubs op alle niveaus. Gijs werkt met veel bekende spelers die allemaal enthousiast zijn over dit programma.

Focuspunten

  • Performance Specialist ter plaatse bij
    de club samen met stagiares
  • Pro active, met als doel performance
  • Screening vier keer per jaar
  • Teams vanaf 8 jaar oud
  • Fysio/medische screenings worden gedekt door
    zorgverzekeraar

Meer informatie?