Little Kicker voetbal (3-6 jaar) / Grit Cardio training

Heeft u ook nooit tijd om te sporten omdat u geen oppas heeft. Hoe gaaf is het om samen met uw zoon en / of dochter op hetzelfde veld te sporten. Football Talent en sportschool De Mix hebben een uniek concept ontwikkeld waar papa of mama samen kunnen sporten.

Family Fit: Little kicker voetbal (3-6 jaar) / Grit Cardio training voor papa of mama

Heeft u ook nooit tijd om te sporten omdat u geen oppas heeft. Hoe gaaf is het om samen met uw zoon en / of dochter op hetzelfde veld te sporten. Football Talent en sportschool De Mix hebben een uniek concept ontwikkeld waar papa of mama samen kunnen sporten. Uw zoon of dochter op de ene helft van het veld werkend aan zijn of haar voetbalskills en u bent lekker aan het sporten op de andere helft van het veld, dat is vanaf u mogelijk.

Wilt u alleen genieten van de voetbaltraining van uw zoon of dochter dan is dat uiteraard ook mogelijk. U kunt dan om de boarding heen genieten van uw kind.

Hoe ziet ons little kicker programma eruit?

Kinderen vanaf 3 jaar kunnen bij ons terecht om kennis te maken met de sport voetbal. Wij leren de kinderen kennis te maken met de regels van het voetbalspel en gaan spelenderwijs proberen de kinderen de skills aan te leren die horen bij het voetbalspel. U moet hierbij denken aan het dribbelen (baas worden over de bal) passen, schieten, aannemen en passeren. Dit allemaal gebeurd binnen onze vernieuwde voetbalboarding.

Hoe ziet de grit cardio training voor papa of mama eruit?

GRIT CARDIO is een kortdurende High Intensity Interval Training waarmee je in korte tijd jouw snelheid verhoogt, je conditie verbetert en veel calorieën verbrandt. De training is ontwikkeld om vet te verbranden en in no-time jouw atletische capaciteit te vergroten. Bij GRIT CARDIO wordt gebruik gemaakt van muziek, maar gewerkt in tijdsblokken zodat iedereen zijn/haar maximaal aantal herhalingen in eigen tempo kan bereiken.

VOOR WIE IS GRIT CARDIO

Tijdens deze zeer intensieve maar goed te volgen les maak je geen gebruik van materialen. Alle oefeningen voer je uit met eigen lichaamsgewicht. De oefeningen zijn simpel maar intensief.
Hierdoor is GRIT CARDIO voor iedereen die op zoek is naar een uitdagende training en het uiterste uit zijn/haar training wil halen.

WAT HEB IK NODIG VOOR GRIT CARDIO?

Goede sportschoenen, sportkleding, een flesje water en een handdoek, doorzettingsvermogen! En een flinke portie wilskracht. Doe je sportkleding aan, neem een handdoek mee en een fles water

INFORMATIE OP EEN RIJ

 • Locatie: Sporting Almere
 • Waar: Sportpark Fanny Blakers Koen, Competitieweg 22, 1318 EA, Almere
 • Duur: 8 weken
 • Trainingsdagen: woensdagochtend 9.30 – 10.30  3 jarige / woensdag 15.00 – 16.00 uur 4 t/m 6 jarige.
 • Gebruik van de kleedkamers
 • Na afloop is er in de kantine gelegenheid voor een hapje en een drankje
 • Prijs: Little Kickers voetbal icm Grit training voor papa of mama Euro 149,00 voor 10 weken.
 • Prijs: Little Kicker voetbal Euro 75,00 voor 10 weken
 • Start 2 oktober 2019
 • 2 oktober proefles
 • 9 oktober proefles
 • 16 oktober start cyclus van 10 weken

INSCHRIJFFORMULIER

Vul het inschriijfformulier volledig in. Na aanmelding sturen wij een bevestiging per mail.