Football Talent Soccer Academy

Talentenopleiding van Football Talent

PRESTEREN ALS VOETBALLER

Het belangrijkste voor iedere voetballer is de prestatie op het veld. Daarvoor zijn onze trainingsprogramma's juist ontwikkeld. We helpen je beter worden in techniek, tactiek en samenspel. Ook besteden we aandacht aan je fysieke ontwikkeling en conditie. Om je te helpen bij je ontwikkeling hebben onze team-, techniek- en movementtrainers een programma samengesteld waarbij alle gebieden elkaar aanvullen en versterken.

Leven als topsporter

LEVEN ALS TOPSPORTER

Voor een topsporter is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen.  Er is bijvoorbeeld eiwit nodig voor herstel en opbouw van spieren en je hebt glycogeen (koolhydraten) nodig om je inspanning vol te kunnen houden. Daarom besteden we niet alleen aandacht aan het voetbal. Wij geloven dat je hele levensstijl moet aansluiten bij je ambitie als voetballer om tot een maximaal resultaat te komen.

Bewegen als atleet

BEWEGEN ALS ATLEET

Voetballers zijn atleten. Als we voetballers ook zo gaan benaderen helpen we hen om het maximale uit zichzelf te halen. Daarom werken wij met multidisciplinaire trainingen afgeleid van het ASM model. Dit model behandeld fysieke en coördinatieve handelingen zoals o.a. balans, vallen, springen en landen, rollen, duiken en draaien. Alles wat belangrijk is om je gehele lijf te helpen ontwikkelen zodat je prestaties als voetballer groter worden.

FOOTBALL TALENT SOCCER ACADEMY

VOOR VELDSPELERS EN KEEPERS
PROFESSIONELE COACHING
TECHNISCH & FYSIEK
& spelinzicht

3 X 1 UUR TRAINING PER WEEK
MULTISPORTS AANBOD
ASM TRAINING
MEDISCHE INTAKE
MEDISCHE STAF
SPELER ONTWIKKELINGSPLAN

Naast een volledige voetbalopleiding via het Echnaton of Sporting Almere kun je ook kiezen voor ons ‘academy-model’. Dat betekent dat je overdag gebruik maakt van ons extra trainingsaanbod, maar wel bij je eigen vereniging blijft voetballen. Je kunt het vergelijken met een voetbalschool, alleen dan overdag. 

Bij de Football Talent Soccer Academy gaan we aan de hand van een persoonlijk Speler OntwikkelingsPlan (SOP). Een schema maken waar we samen aan gaan werken. Ons ontwikkelingsplan is niet alleen gericht op voetbaltechnische ontwikkeling, maar ook op je leefstijl en algemene beweegvaardigheid. Allemaal onderdelen van jouw ontwikkeling die je helpen om beter te presteren als voetballer. 

Fysieke testen

Bij de start van je persoonlijke ontwikkeling gaan we je testen op uithoudingsvermogen, snelheid, kracht, coördinatie en lenigheid. Dit zijn vijf grondmotorische eigenschappen van iedere atleet. Het doel is om een beeld te krijgen van jouw fysieke ontwikkeling en waar eventuele tekortkomingen zitten. Zo nodig kunnen we ook preventief gaan werken aan die punten. De fysieke testen zullen we tijdens het seizoen herhalen om te zien of de fysieke ontwikkeling op koers ligt. 

Aanmelden voor de Football Talent Soccer Academy

Geslacht