Football Talent Club Consultancy

De verwachtte promotie blijft uit, terwijl u wel talentvolle spelers met ambitie heeft. Dan is het tijd voor een nieuw plan. Welkom bij Football Talent Club Consultancy, uw middenvelder in de strijd om kwaliteit!

ERVARING EN CONTACTEN

Football Talent Club Consultancy helpt investeren. In de motivatie en ontwikkeling van zowel individuele spelers en voetbalteams, maar ook van de club. Met onze professionele trainingsprogramma’s voor talentvolle spelers en teams helpen wij om de spelers op een hoger niveau te brengen. Ons team heeft decennialange internationale ervaring. Ook hebben zij de juiste contacten in de professionele voetbalwereld.

Hierdoor bieden wij de beste ondersteuning bij het maken en uitvoeren van beleid. Zowel op technisch, strategisch, organisatorisch en commerciël vlak. Zo helpen wij mee aan een nieuwe fase in de ontwikkeling van de club of vereniging. Het team van Football Talent Club Consultancy helpt graag om nieuwe successen te bereiken.

Club Consultancy samen vooruit

Organisatorische steun

Om een club goed te kunnen leiden moet er een goede organisatie  staan. Hierdoor is het gelijk duidelijk wie verantwoordelijk is voor welke taken en activiteiten.

Football Talent Club consultancy kan elke vereniging helpen met het kiezen van een juiste organisatievorm. Ook kunnen de vereniging “op een juiste manier” inrichten.

Een goede organisatie brengt structuur in een vereniging. Onderdeel van deze structuur is het beleidsplan op organisatorisch, sportief, commercieel en financieel gebied.

Football Talent beschikt over decennialange ervaring in het organiseren van voetbalverenigingen op verschillende niveaus zoals, de breedtesport, het top-amateurvoetbal en het betaalde voetbal in de eerste en eredivisie. Daar maken we graag gebruik van bij ons dagelijks werk. Graag werken we samen om voor uw vereniging maatwerk te bieden.

Football Talent is de juiste partij om uw voetbalvereniging op organisatorisch gebied te ondersteunen en verder te helpen ontwikkelen.

Zo borgt u de continuïteit van uw vereniging op de korte en lange termijn.

Consultancy is samenwerken

Voetbaltechnische steun

Vandaag de dag zijn er door de individualisering in de maatschappij nog maar weinig vrijwilligers of trainers die zich verbinden aan de club vanuit clubliefde. In de waardevolle vrije tijd van elke vrijwilliger valt er zoveel te kiezen dat de vereniging moet concurreren met heel veel andere vrijetijdsbestedingen.

Daarnaast worden de eisen van de spelers en aanverwanten steeds hoger en neemt de concurrentie vanuit andere takken van sporten toe. Dit gegeven betekent dat het steeds moeilijker wordt om geschikte trainers c.q. kader te vinden voor uw vereniging.

Football Talent is de organisatie die met u meekijkt en uw vereniging van advies voorziet. Wij bieden ook voetbaltechnische ondersteuning aan voor het jeugdbestuur dat een kwaliteitsimpuls wil geven aan de eigen jeugdopleiding, zoals:

 het maken van een SWOT- analyse van de jeugdopleiding;
 het ontwikkelen van technisch plan voor korte, middellange en lange termijn;
 het werven en opleiden van het kader;
 het uitvoeren van coach de coaches programma’s;
 het samenstellen van een professionele trainersstaf;
 het opzetten van een intern / extern scouting systeem;
 het bieden van ondersteuning bij het kwaliteit & performance model;
 het aanbieden van extra voetbal activiteiten.

Wat wij doen

Organisatie

Wij helpen op het gebied van organisatie en structuur.

Technisch

Wij helpen op gebied van voetbaltechnische ontwikkelingen.

Financieel

Wij helpen op het gebied van financiën en sponsoring.

Commercieel

Wij helpen op het gebied van commercie en marketing.

Communicatie

Wij helpen bij op het gebied van communicatie.

Football Talent denkt mee

Naast onze standaard dienstverlening denken wij graag mee met elke ontwikkeling binnen uw club of vereniging. Vaak ontstaan tijdens het gesprek de mooiste ideeen die we daarna samen kunnen uitwerken. Neem gerust contact met ons op voor een productieve kop koffie.

Meer informatie?