Altijd al willen trainen als een profvoetballer?

Bij Football Talent krijg je training van specialistische trainers uit het betaalde voetbal waardoor de spelers zich op elk gebied maximaal kunnen ontwikkelen. Naast de 10 teamtrainingen krijg je ook nog 2 proflessen en 1 voedingsbijeenkomst. Bij Football Talent staat de ontwikkeling van het individu centraal zowel binnen als buiten het veld. Naast het uitgebreide pakket zal er ook minimaal een keer een profvoetballer bij de trainingen assisteren. Alle deelnemers krijgen (zoals het hoort bij een echte prof) een Macron kledingpakket (broekje, shirt en sokken). Na de laatste training krijg je tevens een uitgebreid rapport waarin jouw voetbalontwikkelingen  staan omschreven.

Hoe ziet een training er uit?

 • 20 minuten techniek training (aanleren technische vaardigheden, domineren 1 v 1)
 • 20 minuten movement training (voetbal specifieke fysieke training)
 • 20 minuten technisch / tactische training (kleine positie spelletjes)
 • 20 minuten Twin Games (kleine partij vormen)

Hoe ziet de groepsindeling eruit?

 1. Spelers / speelsters worden ingedeeld op niveau en leeftijd
 2. Wij werken in groepjes van maximaal 12 spelers / speelsters
 3. Spelers / speelsters die met hun vriendjes of vriendinnetjes in een groep willen worden altijd gehonoreerd.
 4. Meisjes groepen behoren ook tot de mogelijkheden (bij genoeg aanmeldingen)

Proflessen
Football Talent werkt samen met LS training. LS Training helpt jonge sporters bij het ontwikkelen van verschillende ‘life skills’. Zo heeft LS Training 3 jaar lang jeugdspelers van sc Heerenveen begeleid bij het leren omgaan met de media, tegenslagen, geld en het uitstippelen van de loopbaanplanning. Omdat profvoetballers niet alleen trainingen krijgen op het veld, maar ook buiten het veld, krijg je bij Football Talent naast 10 veldtrainingen ook een twee tal proflessen over “hoe jij jou voetbaldroom kan realiseren” en “hoe jij kan omgaan met fanatieke ouders langs de zijlijn”.  Alle proflessen worden op een speelse wijze gegeven en aangepast aan de leeftijdscategorie.

 

Voedingsles
Met een goede voeding kun je maximaal presteren. Football Talent werkt samen met Strong Fit. StrongFit adviseert en motiveert elke voetballer bij het maken van de juiste keuzes als het om prestatievoeding en gezondheid gaat. De ouders en speler krijgen na de veldtraining een voedingsbijeenkomst waarin wordt aangegeven welke invloed voeding heeft op sport. Wat kun je wel en wat liever niet niet eten tijdens trainingen en wedstrijden? Op deze vragen krijg je antwoord op de voedingsbijeenkomst.

Locatie:

Met trots presenteert Football Talent een samenwerking met ASC Waterwijk. ASC Waterwijk is de grootste amateurclub van Almere die volop in ontwikkeling is. De voetbalvisies op het gebied van talentherkenning en ontwikkeling van ASC Waterwijk en Football Talent sluiten goed bij elkaar aan. Football Talent is dan ook blij met de langdurige samenwerking die beide partijen zijn aangegaan.

TRAINEN ALS EEN PROF

€ 119,-
 • Voor wie: jongens en meisjes tussen de 8 en 16 jaar
 • 10 thema trainingen (fysiek, techniek, tactiek, keepers)
 • Macron kleding pakket (Shirt, broekje en sokken)
 • Voetbalcertificaat
 • Kans om gescout te worden door Almere City FC
 • Kick off woensdag 6 september 2017
 • (10 weken lang)
 • Begin en eindtijd: 15.30 – 16.45 uur
INSCHRIJVEN
Share This